ВК „Берое“ е домакин на допълнителен турнир

В събота и неделя волейболният клуб „Берое“ ще бъде домакин на допълнителен турнир 2Б от първенството в женската НВЛ. Срещите в събота са: от 15 часа „Раковски“ Димитровград – „Перун“ Варна и от 19 часа „Берое“ – „Левски“. В неделя предстоят двубоите „Перун“ – „Левски“ – от 16 часа и „Берое“ – „Раковски“ от 18.30. „Тези допълнителни турнири имат много плюсове за отборите, защото дават възможност за допълнителни мачове и обигравания, както и шанс при лош старт в първенството да се навакса пропуснатото“, каза за радио „Стара Загора“ Петър Дочев, треньор на клуба домакин на турнира „Берое“. Срещите ще се играят в старозагорската спортна зала „Иван Вазов“.

„Надявам се да изиграем мача както трябва и можем, съперникът ни е много труден, с традиции, амбиции и жажда за победа, но ние във всеки мач търсим победа“, допълни старши треньорът на „Берое“. Резултатите от мачовете в допълнителните турнири се добавят към класирането.

Преди около две седмици старозагорки приеха именно „Левски“ и в много оспорван мач претърпяха загуба с 2:3 гейма. В последния кръг от първенството пък „Берое“ победи ЦСКА като гост. БНР

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com