Стара Загора

Виж своя седмичен хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред зодиите тази седмица:

Овен

За много от вас тази седмица може да се окаже преломна, и то в положителен план. Но има едно обстоятелство, с което ще трябва да се съобразите – облагите едва ли ще дойдат даром.
За да получите това, което искате, ще се наложи да сте по-дейни, да положите усилия и да преодолеете някаква вътрешна или външна съпротива.

Телец

През тази седмица се поставя началото на един по-активен за вас период. Ако досега сте имали желание за работа и за нови начинания, но сте се натъквали на препятствия или просто не сте знаели в какво да вложите енергията си, може да си отдъхнете малко – има шанс през следващите дни всекидневието ви да стане по-динамично.

Близнаци

През тази седмица ще успеете да си тдъхнете от някои досадни битови проблеми, които ви занимаваха през изминалите дни и седмици, и да обърнете поглед към новите идеи и проекти. Повечето от вас ще се чувствате в свои води – заради повишения прилив на ентусиазъм и новите възможности, които ще се откриват пред вас.

Рак

През тази седмица финансовите въпроси ще занимават мислите на много от вас. Възможно е да похарчите голяма сума за дома, да направите по-сериозна инвестиция или да получите пари, с които ще може да подсигурите бъдещето си. Без значение какъв точно ще е случаят, в действията си ще се водите от дългосрочни планове и ще мислите в перспектива.

Лъв

Тази седмица е особено важна за вас, защото ще успеете да посеете семената на промени и реформи, които ще осъществявате дълго занапред. За да се възползвате от добрите възможности, в понеделник вечерта може да останете за кратко насаме със себе си и да се замислите кое е онова, за което най-силно копнеете.

Дева

Преживяванията ви през тази седмица ще зависят много от това дали в живота ви има нещо, което ви вдъхновява и ви доставя положителни емоции. Ако например сте човек на изкуството или сте се посветили на творческа дейност, седмицата може да се окаже доста приятна за вас – ще усетите прилив на вдъхновение, желанието ви да творите ще се повиши, а нищо чудно и да ви осени нова идея.

Везни

Тази седмица ще е много благоприятна за вас в професионално и във финансово отношение. Може спокойно да гледате напред и да започнете да осъществявате всичко онова, което сте намислили още при настъпването на годината. Не отлагайте да се впускате в нови начинания, защото точно сега има голям шанс всичко да се развие добре и без да срещате пречки по пътя си.

Скорпион

През тази седмица звездните влияния ще ви насочват да сте по-смели, по-инициативни и по-дейни. Не се страхувайте да предприемате стъпки по посока, различна от сегашната, да придобивате нов опит, да експериментирате и да се борите за онова, което, според вас, ви принадлежи.

Стрелец

През тази седмица ще усетите прилив на сили, от който може да се възползвате както намерите за добре – да се изявите по някакъв начин, да планирате бъдещо начинание, да учите или да се срещате с повече хора.

Козирог

През тази седмица голямо значение ще имат взаимоотношенията с хората около вас – ще определят както развитието на ситуациите в обкръжаващата ви среда, така и личните ви преживявания. Много от вас ще търсите социални контакти и ще изпитвате желание да прекарвате повече време в компанията на хора, които са ви приятни.

Водолей

Очаква ви една интересна седмица, през която в смелите си действия ще намерите ключа към успеха на начинанията ви – правете онова, което искате, а заедно с това разгърнете умението си да работите съвместно с други хора. Няма да е много лесно да постигнете този баланс, но добре ще е да се стремите да го постигнете.

Риби

През тази седмица ще откриете нови перспективи в служебната сфера. Ето защо е потребно да гледате напред и да се възползвате от възможностите, които ви се предоставят. Не саботирайте сами себе си, като се тревожите дали сте достатъчно добри и дали нещата ще се развият благоприятно за вас.

За жената

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com