Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена

Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Емоциите ви ще бъдат свързани с преживяванията на близки хора и партньори. Дори при вас да не се случва кой знае какво и да не сте в епицентъра на събитията, няма начин да не ви засегнат по-драматичните промени и развръзки при околните. Възможно е да се окажете въвлечени в разправия, затова внимавайте!

Телец
Вниманието ви ще бъде съсредоточено най-вече върху самите вас – върху личните ви желания, стремежи и амбиции. Независимо дали ще го показвате, или не – ще изпитвате потребност да правите това, което искате. Ще трябва да положите повече усилия, за да зачитате мненията на околните и да се съобразявате и с техните очаквания.

Близнаци
Периодът може да се окаже изпълнен с повече предизвикателства. Възможни са изненади и обрати, които ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче само привидно са внезапни – всъщност при повечето от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, дори години, а сега просто ще видите реалните последствия.

Рак
Скоро ще успеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни, дори седмици. Възможно е у вас да се породи усещането, че буквално дишате по-свободно, а преценката ви за хората и ситуациите ще бъде по-трезва и по-правилна отпреди. Може би ще трябва да се откажете от нещо.

Лъв
Ще имате възможност да премислите някои минали събития, както и развитието на отношенията си с други хора, да си дадете реална сметка на създалата се в момента ситуация. Независимо дали проблемите касаят лично вас, ваши близки, роднини или колеги, обстановката ще продължава да бъде напрегната, а случилото се през изминалите седмици ще има своя отзвук.

Дева
Много от вас ще усетях повишен прилив на енергия и ентусиазъм. Ще искате да довършите неща, върху които работите от известно време и да се втурнете в нови начинания. За последното обаче се въоръжете с още малко търпение – сега не е много удачно да поемате излишни рискове или да тръгвате в нова посока. В края на октомври условията ще бъдат по-благоприятни.

Везни
По-добре не си правете категорични изводи, като се основавате на случващото се в любовния ви живот или на отношенията ви с хората около вас. Има голяма вероятност нещата да не са такива, каквито изглеждат. Ако ви се струва, че сте срещнали голямата си любов или сте на прага на финансов удар, съвсем скоро може да се окаже, че ентусиазмът ви е бил напразен.

Скорпион
За вас идните дни ще бъдат изпълнени с много емоции. Може да попаднете в капана на лошото си настроение и на мрачните мисли. Не се притеснявайте – това вероятно ще бъде само временно и не е нужно да се борите с чувствата си. Не правете обаче грешката да взимате важни решения точно в този период, защото има риск да не сте особено обективни.

Стрелец
Следващите дни може да се окажат доста интересни и дори някак бурни за вас. Трудно ще ви бъде да предвиждате как ще се развият събитията, още по-малко пък какви ще бъдат реакциите на околните. Тъй като периодът е доста нестабилен и са възможни изненади, не е особено удачно да водите важни преговори или да установявате нови контакти. Бъдете по-внимателни в личните взаимоотношения.

Козирог
Имат голям шанс за успех тези от вас, които успеят да вложат енергията си в нещо конкретно – лична или професионална цел, хоби или някаква кауза. Каквото и да е това, което ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си и ще останете доволни от резултатите. Периодът е чудесен да реализирате дълго кроени планове.

Водолей
Очертават се приятни и успешни за вас дни. Нещата ще се случват сравнително безпроблемно и без кой знае какви драми. Дори да се наложи да направите някаква промяна или да проведете по-труден разговор, бихте могли да го сторите лесно – вътрешно ще сте убедени, че сте на прав път и това ще ви вдъхва увереност.

Риби
Има шанс да се задържите встрани от конфликтите и недоразуменията. Не е изключено да се наложи да влезете в ролята на балансьор или съветник. Понеделник и вторник ще са благоприятни за финансовото ви положение. Възможно е да вземете пари, да уредите успешно финансов въпрос или да получите оферти, които ще ви осигурят отлични доходи в бъдеще.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com