Стара Загора

Вижте астропрогнозата за днес

Луната продължава да е в знак Скорпион. Тази енергия действа на подсъзнанието на човек, пробужда странни предчувствия и лишава от способността да се контролират емоциите. Периодът е опасен. Нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Не трябва да се вземат решения, особено прибързани, защото те идват от депресивни мотиви и печални мисли. Докато се намира Луната в знак Скорпион, влиянието на мъжката енергетика върху децата е особено благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги съветват, да поговорят с тях.

Ако липсват бащи, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или друг мъж, познат на дома, но най-добре е ако е свързан с кръвна връзка с детето. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване. Луната ще се движи по празен ход от 10:34 до 07:02ч на следващия ден, когато ще премине в знак Стрелец. През цялото това време не се препоръчва да се вземат отговорни решения. Взети при такава Луна, те никога не се изпълняват в очакваната посока, ако изобщо се реализират. Добре е за занимания с рутинна работа, с добре познати неща, които могат да се изпълняват автоматично, без да мислим за нищо. Не се препоръчва също да се започва нищо ново, важно. В периодите, когато Луната е без курс трябва особено внимателно да се спазват правилата за техника на безопасността. 5 лунен ден започва в 11:18ч и продължава до 12:16 на следващия ден –  Човек в този лунен ден може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Дори да ви е тежко, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро. Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Направените в този ден изводи са правилни.

Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други бедствия. Трябва да се върнат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятностите. Бъдете чисти в своите помисли. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете на открито (ако е възможно).

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни продукти и извара. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго. Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.

novini.bg

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com