Благотворително „Шоу без име“ ще се проведе днес в Стара Загора

Над 250 участници ще се включат в благотворителния спектакъл на Нешка Робева „Шоу без име“ в Стара Загора. Той ще се проведе тази вечер от 19.00 часа в общинска спортна зала „Стара Загора“ (бивша ДЗУ). Освен 50 души от София, в него ще се включат и трите старозагорски клуба по художествена гимнастика – Елит, Берое и Импала, както и вокалната формация към читалище „Родина“ и ансамбъл „Загорци“.

Спектакълът, който се провежда за трета поредна година, ще се играе благотворително като останалите след покриването на разходите средства, ще бъдат разпределени между клуба по художествена гимнастика Левски и включилите се местни таланти, разкри Нешка Робева. Тя допълни, че част от средствата ще бъдат дарени за лечение на малката Йордана,  която има рядко заболяване – проксимален бедрен дефицит и се нуждае от скъпоструваща операция в САЩ. Ще бъдат подпомогнати и българския спорт и спортни клубове в страната.

Турнето на „Шоу без име“ започна на 24 ноември в Благоевград и ще премине общо през десет града. Сценарият за всяка спирка на спектакъла е различен, припомнят организаторите. BNR

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com