Сватби

Берое чака Ювентус, Динамо Киев или Аустрия Виена за юбилея

Бившият капитан на Берое и настоящ маркетинг директор в клуба Ваня Джаферович разкри имената на част от клубовете, с които заралии планират бенефисен мач в средата на годината, когато тимът ще отпразнува официално своя вековен юбилей.
Juventus-champ
“Кулминацията на празника ще е в края на май или началото на юни. Вече сме готови с юбилейния екип, след Нова година ще представим и различна емблема. Подготвят се множество концерти, филмът за Берое е почти готов, книгата се дописва.Планираме и един голям бенефисен мач с някой от големите исторически съперници на Берое на европейската сцена. Изпратени са запитвания до администрациите на Ювентус, Аустрия Виена, Динамо Киев и други тимове и сега очакваме отговори. Работата е наистина много, но се надявам времето да ни стигне и да подготвим празника”, каза Джаферович пред sportal.bg.
vanya-djaferovich
Той коментира и целите пред тима през настоящата кампания. “Като цяло целта пред тима е да запази позициите си от миналия сезон. Тогава завършихме втори. Ще сме доволни да защитим сребърните си медали, а защо не и нещо повече?”, каза Джаферович. Той изрази мнение, че едно евентуално отстраняване на Литекс от “А” група би се отразило пагубно на футбола ни като цяло.

“Берое мина през своите трудни моменти с достойнство и чест. Знаете, че изпитвахме затруднения при Николай Банев, но ги преодоляхме. Цяла Стара Загора застана зад Берое тогава и показа, че наистина клубът е кауза за града. Спокоен съм за Берое с такива верни привърженици”, завърши бившият капитан на заралии.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com