Сватби

Берое Стара Загора с трансферен удар

Радослава Бъчварова е най-новото попълнение на Берое Стара Загора, съобщава BGbasket.com. През последния сезон 182-сантиметровата състезателка бе част от френския Кале, а за последно в България крилото игра с екипа на Левски през сезон 2012/2013.

Радослава Бъчварова има доста опит извън граница. В кариерата си до момента тя е била част от сръбския Ушче Нови Белград, Унив. Вирджиния Комънуелт в колежанското първенство на САЩ – NCAA, френските Юнион Ено, Арас, турския Едирне, и немския Бамберг. В българия тя играе за Черно море Одесос, Дунав, и Левски.

Вчера стана ясно, че към тима, който отново се завръща в женското първенство, ще се присъедини и Стефка Николова. По-рано бяха привлечени още Мария Цанкова, Милена Томова, Ивелина Вранчева и сръбкините Дияна Станчич и Йована Джорджевич.

До момента в предсезонната си подготовка Берое, който отново ще бъде воден от Тодор Цветанов, допусна две загуби от Хасково 2012 и Монтана 2003. Старозагорки стартират Държавното първенство на 17-ти октомври (събота) с гостуване на шампиона Дунав 8806.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com