Астропрогноза: Всичко, което се случва не е случайно

Луната е в знак Овен до 07:38ч на 21 август

Опасно време, в което зачестяват конфликтите, споровете, нараства емоционалното напрежение, импулсивността и прибързването. Дори и най-добрият, мил и приятен човек може да се превърне в грубиян, който не се интересува от чувствата на хората около себе си. Добре е да се намали физическата активност. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Човек става нетърпелив, не търпи наличието на невидими окови.
 Често се появяват главоболия и се активират мигрените. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

Продължава 20 лунен ден до 22:55ч на 20 август (от 22:31ч на 19 август)

След вчерашният мрачен ден идва ред на двадесетия лунен ден – денят на преодоляването на съмненията. Това е период на трансформация, възход, прилив на сили, излизане на ново ниво. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а двадесетият лунен ден е идеален за това.

Днес човек получава възможността да оцени живота си от височината на птичия полет и да разбере, че това, което се случва в него, не е случайно. Ако сте достатъчно смели, днес можете да решите да направите нещо, което постоянно сте отлагали за по-късно.

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате напразно.

Много добре е, ако днес можете да се отървете от негативното минало. Днешният ден ни помага да намерим истинската свобода. Ето защо върнете дълговете си, избягвайте неприятно общуване. Може би на мнозина ще им се иска да останат сами със себе си. Това е напълно нормално. Всичко свързано с астралната, духовната и космическата енергия намира отклик във вътрешният свят на човека. Много ваши постъпки днес могат да се окажат съдбоносни. Която и да е ситуация може да определи по-нататъшният ви живот.

Освободете се от съмненията си и тягостните си мисли. Опасно е да се изпитва през този лунен ден гордост, високомерие и придирчивост. Препоръчва се да се занимавате със семейните традиции, домашни отговорности и основно почистване. Добре е да се молите и да четете свещени текстове.

Полза на организма носят банята и сауната. Болести започнали днес не са опасни, но могат да получат усложнение. Забранено е да се напряга зрението.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

В секса не е необходимо да внасяте сега нови елементи. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Следва 21 лунен ден от 22:55ч на 20 август до 23:20ч на 21 август

3 слънчев ден – Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството.  Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте добра култура на общуване, не ругайте никого. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си.
Автор Ивелина Пенчева 
Астролог 

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com