Астрологът Ивелина Пенчева: Това е денят на резките промени, вслушвайте се във вътрешния си глас!

22-ят слънчев ден е свързан с избора. Това е време за резки промени и за пътя на свободния избор, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си, цитирана от tribune.bg. „Добре е в този ден да се прави избор на пътя. Препоръчва се да се предприемат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа, да тръгнете на пътуване или да направите нова прическа. Нищо не трябва да се планира предварително. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас! Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости“, съветва астрологът.

„Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно. Благоприятно е за пътешествие и нови запознанства. Старайте се да стоите по-малко в къщи! Бъдете повече сред хората навън! Денят е добър за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), приятелски срещи и делови преговори (само не подписвайте важни документи). Помагайте на приятели и близки“, добавя Ивелина Пенчева.

„Проявете благородство, чест и достойнство! Благоприятно е за любовни отношения, затова не избягвайте съпружеските обятия! Денят не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Не стойте със скръстени ръце! Избягвайте лошите мисли и пожелания! Измяната и изневерите са недопустими“, предупреждава астрологът. Тя препоръчва храната днес да е лека и вегетарианска. „За предпочитане са неярките и размити цветове в облеклото. Избягвайте всички пъстри цветове, особено червено и оранжево“ добавя Ивелина Пенчева.

„Сънищата са пророчески и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате множество сънища – знак за благоприятни промени в живота. В този ден да сънувате огън е знак за помощ и успех. Да сънувате дърво в гората – за ново запознанство и покровителство. Да се къпете във вода или да сънувате вода е лош знак. Дъжд – знак за изцеление и защита. Да усетите полъха на вятъра, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и покровителство свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за позор и разобличаване“, обяснява астрологът.

Blitz.bg

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com