Стара Загора

Ангелкова: Клипът с холивудските звезди е стъпка в правилната посока

Предизвикателствата в сектора са много, както и натрупаните проблеми през последните 25 г. Министерството е обърнало вниманието си към вътрешния пазар, но няма как да не се обърнем и към външния пазар, за да можем да привлечем колкото може повече чуждестранни туристи, каза в сутрешния блок на БНТ министърът на туризма Николина Ангелкова.

Предстои страшно много работа по подобряване качеството на предлагания продукт. Всички знаем какво е било преди и какво е сега – и е необходима промяна. Цялото строителство, което се случи по време на бума и липсата на цялостна визия за това как да се развива националният туризъм, доведе до определени негативни резултати. Имаме за цел да се обединят усилията на държавата и на хотелиерите, за да се развива по-успешно туризмът, посочи Ангелкова.

Клипът с холивудските звезди е подготвен така, че да рекламираме България като кинодестинация. Вярвам, че киното и туризмът са неразривно свързани. Мнението на звезди от такъв ранг формира мнение – тези хора имат изключително много последователи. Това не е имиджовият клип на България, това е един от клиповете, които ще използваме за промотиране на България. Смятам, че клипът е стъпка в правилната посока – това са звезди от световна величина, каза още министърът на туризма.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com